Vous utilisez un navigateur obsolète, nous vous recommandons d'utiliser le navigateur Edge, pour l'installer cliquez ici

Kundeservice Sverige/Danmark

mise à jour il y a 2 mois

  • Glostrup

Description du poste

Gerflor DLW Danmark AS
Personlig kundservice - är det du?

Kundeservice Sverige/Danmark

Vi söker till vår skandinaviska kundservice avdelning i Glostrup, Danmark en engagerad och positiv person som skall säkerställa att våra kunder får bästa personliga service. Gerflor DLW är en världsledande producent av golvmaterial. I en bransch som präglas av stor konkurrens är det viktigt att du som person kan knyta relationer och verkligen brinner för att ge vår kund den extra service som får kunden välja Gerflor DLW nästa gång.

Tjänsten
Vår uppgift på kundservice är att betjäna Gerflor DLWs skandinaviska kunder från A-Ö, det vi kallar för order to cash. Du kommer att arbeta tätt med säljare och våra kunder. Våra kunder är allt från konsument, hantverkare till arkitekter och det är därför viktigt att du kan begå dig med olika sorters människor. De primära arbetsuppgifterna är:

- Kundservice på telefon
- Order hantering och uppföljning
- Rådgivning till våra kunder
- Uppdatering och underhåll av CRM systemen Visma Business/E1
- Merförsäljning
- Diverse administrativa uppgifter

Vi erbjuder
En arbetsdag hos Gerflor DLW är en högst variabel dag där knappt en dag liknar en annan. Arbetsmiljön på vår lilla avdelning är oformell och du blir en del av teamet med kompetenta medarbetare som er bra på att hjälpa varandra.
Vi erbjuder en attraktiv lön inkl. pension.

Profil recherché

Om dig
Vi önskar att sticka ut med att ge den bästa kundservicen i branschen och det är därför viktigt att du är glad för att tala med våra kunder både på telefon och ansikte mot ansikte. Du kommer tillsammans med Gerflor DLWs säljare att vara vårt ansikte utåt. Vi förväntar att du:

- Talar svenska och danska flytande
- Har erfarenhet av liknande tjänst
- Är positiv och tycker om att umgås med andra människor
- Är bra på att ha överblick i en emellanåt hektisk vardag
- Är bra på att lyssna och kan lösa problem på ett konstruktivt sätt
- Är självständig och kan prioritera och ta ansvar för dina uppgifter
- Har erfarenhet av CRM systemen Visma Business och eller E1.

À propos de nous

Gerflor-koncernen skapar, tillverkar och marknadsför innovativa, dekorativa och hållbara lösningar för vinylgolv och väggbeklädnad. Vi utvecklar speciella golv- och vägglösningar som uppfyller alla krav som finns för inomhusbruk: bostäder, hälsovård, utbildning, sport, detaljhandel, industri, kontor, hotell och restaurang och transportfordon. Gerflor-koncernen har flera världsberömda varumärken, som Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® och Gradus®.
 


Aucune offre d'emploi ? Soyez spontané(e) !

Espace carrière est toujours à la recherche de personnes talentueuses, n'hésitez pas à postuler !

Je postule